Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Грудня, 2022 р., 13:37
Полтавський обласний центр соціальних служб інформує, що в м.Полтава в період з 1 грудня 2022 р. на протязі 5 місяців Всеукраїнський благодійний фонд "HelpGroup" за підтримки італійського фонду AVSI та італійським агентством розвитку співробітництва проводить програму безкоштовної психологічної підтримки для батьків та дітей до 18 років в місті Полтава за адресою вул. О. Бідного, 20 в Центрі відновлення «Кортекс».
15 Грудня, 2022 р., 18:43
З метою визначення причин, що стримують розвиток українського агробізнесу в контексті сучасних викликів, а також покращення процесу переробки, виробництва та маркетингу сільськогосподарської продукції, Агенція регіонального розвитку Полтавської області ,,Офіс євроінтеграції” проводить аналітичне дослідження. Опитування представників агробізнесу, які задіяні у вирощуванні та переробці сільськогосподарської продукції.
12 Грудня, 2022 р., 13:59
Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
08 Грудня, 2022 р., 13:20
З настанням похолодання багато людей користується печами. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми похилого віку, які живуть самотньо. Річ у тім, що вони не завжди спроможні перевірити стан печі та димарів на початку опалювального сезону і миттєво зреагувати на проблему. Тож доречно нагадати заходи безпеки при використанні печей.
08 Грудня, 2022 р., 13:17
Шановні громадяни!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь