Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Листопада, 2022 р., 15:03
Портал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з Пенсійним фондом, дистанційно отримувати максимальний спектр послуг. Нині на вебпорталі доступно майже два десятки видів послуг. Незабаром на електронній платформі Пенсійного фонду з’являться кабінети надавачів та отримувачів субсидій.
04 Листопада, 2022 р., 14:52
Статтею 9 Закону України «Про відпустки» передбачено, що до стажу роботи, який дає право на щорічну основну відпустку, зараховується час, коли:
01 Листопада, 2022 р., 11:18
З настанням похолодання багато людей користується печами. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми похилого віку, які живуть самотньо. Річ у тім, що вони не завжди спроможні перевірити стан печі та димарів на початку опалювального сезону і миттєво зреагувати на проблему. Тож доречно нагадати заходи безпеки при використанні печей.
31 Жовтня, 2022 р., 13:13
Законом України “Про пробацію” від 05.02.2015 року визначено, що пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.
28 Жовтня, 2022 р., 09:06
В усіх комунальних закладах охорони здоров’я Полтавщини працює шеринг документів через Дію. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. Шеринг документів – це передача копій документів за допомогою мобільного застосунку Дія. І не потрібно робити ксерокопії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь