Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2024 р., 08:48
Програма має на меті  залучити молодих людей (віком 18-35 років) до процесів державного управління та розвитку України, ознайомити їх із втіленням реформ та допомогти створити кадровий резерв органів влади. Програма стажування охопить такі напрямки: освітній, організаційний (підготовка заходів і робота зі ЗМІ), економічний (робота з грантовими проектами, робота з проєктами МТД та міжнародними донорами, енергетичний менеджмент), юридичний (підготовка проєктів нормативних актів та супровідних документів), культура і туризм, молоді і спорту тощо.
25 Липня, 2024 р., 11:00
Правові та організаційні засади залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, що виконуються під час запровадження трудової повинності, а також питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до їх виконання, визначені статтею 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та  Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753 (далі – Порядок №753).
22 Липня, 2024 р., 11:52
Ворог більш ніж три роки безжально нищить не лише військову, а й цивільну інфраструктуру України. Через постійний терор, вітчизняна енергосистема щодня і щогодини проходить випробування на міцність. Але найвужчі місця у ній проявилися протягом останніх двох місяців війни, підлаштувавши наше з вами життя під графіки відключень.
18 Липня, 2024 р., 11:35
Спека – дуже серйозна загроза для нашого здоров’я. Через аномально високі температури повітря навколишнього середовища можливі навіть летальні випадки. Головна причина – тепловий удар, обумовлений перегріванням організму внаслідок зовнішніх теплових факторів. Нині ми переживаємо найбільш спекотний сезон року, тож у зв’язку з потужним сонячним випромінюванням із навколишнього середовища до кожного організму надходить надмірне тепло. Перегрівання внаслідок прямого впливу сонячного проміння на голову може призвести до так званого сонячного удару. Особливо тепловим і зокрема сонячним ударам підлягають люди, які страждають на серцево-судинні захворювання, ожиріння, ендокринні розлади. Також перегрівання організму легко настає в новонароджених дітей та дітей до року.
18 Липня, 2024 р., 10:02
Зважаючи на урядове рішення від 05.06.2024 № 650 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану», органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, які є критично важливими для забезпечення потреб Збройних сил України, інших військових формувань в особливий період, підприємства, установи та організації, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, повинні подавати відомості про працівників. Для цього на вебпорталі Пенсійного фонду України з’явився новий електронний сервіс.
18 Липня, 2024 р., 10:00
Літо – найбільш спекотний період року, тому кожному варто бути уважним, що не потрапити в тенета різних ризиків, які можуть завдати шкоди вашому здоров’ю. Зокрема, підвищення температури навколишнього середовища сприяє поширенню різних збудників, що викликають гострі кишкові інфекції, харчові отруєння та холери. Серед факторів ризику розповсюдження цих інфекцій харчовий шлях їхньої передачі займає провідне місце. Насамперед інфекційні захворювання передаються через м’ясні, рибні, молочні продукти, овочі, фрукти або інфіковану воду. Руйнація російськими агресорами різних об’єктів життєдіяльності українців, зокрема водопровідних, каналізаційних мереж, джерел водопостачання, екологічне забруднення територій, антисанітарія та проблемні питання організації харчування людей, перебої з електропостачанням також сприяють виникненню та розповсюдженню гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь.
17 Липня, 2024 р., 19:09
Періоду складання дітьми вступних іспитів до ВУЗів завжди передує дуже важкий підготовчий процес у їхніх батьків. Деякі у зв’язку із цим змушені брати відпустки. Відпустка в літній період завжди була і залишається донині проблемою для багатьох, але тільки не для батьків абітурієнтів, що вступають до навчальних закладів далеко від дому. Відповідно до статті 10 Закону України «Про відпустки» роботодавці зобов’язані надавати своїм працівникам відпустки на період вступу їхніх дітей до навчальних закладів.
17 Липня, 2024 р., 13:22
   З метою покращення роботи соціальних робітників, Кошлатою О.В. директором Великорублівського Центру соцпослуг, Білоус В.Ю. завідувачкою відділення соціальної допомоги вдома та в місцях компактного проживання, Скрицькою І.М. фахівцем соціальної роботи  10 та 11 червня 2024 року було здійснено виїзну перевірку якості надання соціальних послуг соціальними робітниками Декань Лесею Миколаївною, Капошко Юлею Миколаївною та Чижовою Світланою Федорівною в селах  Милорадове ,  Ковжижа, Глобівка та Зайці Другі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь