Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цивільний захист - ПУБЛІКАЦІЇ

01 Червня, 2022 р., 11:19
З приходом весни та настанням сприятливих умов  проводяться  польові та городні  роботи. Під час їх виконання, доводиться проводити  цілий комплекс робіт із застосуванням мінеральних добрив, гербіцидів, протруювачів які використовуються при виконанні  підживлення посівів, протравлення та перевезення насіннєвого матеріалу. Під час сівби використовуються отрутохімікати. Сучасне життя неможливо уявити без використання пестицидів, отрутохімікатів і токсичних речовин, що застосовують для знищення шкідливих організмів.  Хімічні речовини, які застосовують для захисту рослин, при надходженні в певних кількостях в організм людини (через дихальні шляхи, шлунково-кишковий тракт чи шкіру) можуть викликати порушення життєдіяльності, тобто гострі або хронічні отруєння.
14 Червня, 2021 р., 14:02
Головним завданням при наданні першої допомоги є витягування потерпілого з води і виклик «швидкої». Послідовність дій при утопленні повинна зводитися до наступного, і вони, як ви зможете помітити, полягають не виключно в діях медичного характеру:
14 Червня, 2021 р., 14:01
Влітку більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок. Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачним, але вона може завдати багато неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь