Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Грудня, 2023 р., 09:06
Шановні депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!
05 Грудня, 2023 р., 13:25
Благодійний фонд "Місто Добра" хоче повідомити, що з 20 листопада 2023 року на території центру "Місто Добра" розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться - безкоштовно.
05 Грудня, 2023 р., 13:14
Люди віком понад 60 років є найбільш уразливою групою ризику перед вірусними захворюваннями, такими як грип та COVID-19. Їхня імунна система слабшає з роками, а супутні хронічні хвороби загострюють перебіг захворювань. За статистикою, літні люди із супутніми хворобами частіше отримують важкі ускладнення від вірусних інфекцій, частіше потребують госпіталізації і, мають вищі ризики смерті. Єдиним механізмом попередження важких наслідків для літніх людей є своєчасне профілактичне щеплення. На жаль, рівень вакцинації цієї категорії українців недостатній.
04 Грудня, 2023 р., 14:54
В Україні активно впроваджується національна програма з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування Future Perfect, створена за ініціативою Президента України. Мовна програма допоможе розширити застосування англійської мови в публічних сферах суспільного життя, стимулювати вивчення мови для кожної з груп – освітян, держслужбовців, підприємців, громадян та органів місцевого самоврядування.
01 Грудня, 2023 р., 10:57
Для забезпечення зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням, з урахуванням Національного Плану зниження рівня незадекларованої праці на 2023 рік, Державна служба України та її територіальні органи у період з 01.12.2023 по 31.12.2023 проводять інформаційну кампанію «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці».
01 Грудня, 2023 р., 10:19
Фахівці Українського інституту національної пам’яті підготували Збірник матеріалів, рекомендацій і документів щодо виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».
30 Листопада, 2023 р., 13:51
Виконавчий комітет Великорублівської сільської ради запрошує на роботу юриста на умовах строкового трудового договору (до дати проведення конкурсу після закінчення воєнного стану)
30 Листопада, 2023 р., 13:39
Відповідно до розпорядження сільського голови

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь