Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №2 засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Милорадівського закладу загальної середньої освіти Великорублівської сільської ради Полтавського району Полтавської області до фактичного виходу на роботу основного прац

Дата: 02.11.2023 10:49
Кількість переглядів: 85

 

 

ПРОТОКОЛ 2

 

засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Милорадівського закладу загальної середньої освіти  Великорублівської сільської ради Полтавського району Полтавської області до фактичного виходу на роботу  основного працівника

 

 

01.11.2023 р.                                                                                                   09.00 год.

 

 

Місце проведення – Відділ освіти, молоді і спорту Великорублівської сільської ради Полтавського району Полтавської області (38623, Полтавська область, с.Велика Рублівка, вул.Центральна,36)

 

По списку членів конкурсної комісії: 6 чол.

Присутні на засіданні: 6 чол.

Відсутні на засіданні: 0 чол.

 

На засіданні присутні:

 

Голова комісії: Мариноха Ольга Миколаївна –  депутат Великорублівської сільської ради

Секретар комісії: Святна Олена Олексіївна – голова ПК Великорублівського ОЗЗСО Великорублівської сільської ради

 

Члени комісії:

 

Петрашенко                                     депутат Великорублівської сільської ради             

Тетяна Андріївна                             

 

Гуменюк                                         головний спеціаліст відділу інституційного          Вікторія Олексіївна                       аудиту управління Державної служби якості                  

                                                         освіти  у Полтавській області

 

Гавриш                                            головний спеціаліст відділу інституційного          Лілія  Анатоліївна                          аудиту управління Державної служби якості                  

                                                         освіти  у Полтавській області

 

Носар                                              голова ПК ЗДО «Струмочок»

Людмила Борисівна                      Великорублівської сільської ради

 

 

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1.Про проведення І етапу конкурсного відбору (письмове тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти).

2.Про проведення ІІ етапу конкурсного відбору (перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання).

3. Про проведення ІІІ етапу конкурсного відбору (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти тривалістю до 10 хвилин).

4.Про визначення переможця конкурсу та оприлюднення результатів конкурсу.

 

 

1.По першому питанню порядку денного:

 

СЛУХАЛИ:

Мариноху О.М., голову конкурсної комісії, яка ознайомила членів комісії, що сьогодні 01 листопада  2023 року проходить конкурс на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.  Відповідно до рішення засідання конкурсної комісії з відбору кандидата на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника від 30.10.2023 року до участі у конкурсі допущено Бурсову Тетяну Володимирівну.

Також зазначила, що відповідно до «Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Великорублівської сільської ради», затвердженого рішенням сесії Великорублівської сільської ради  від 03.02.2022 №01-01/ХХ-18 конкурс відбувається у 3 (три) етапи: кандидати, які допущені до конкурсного відбору, проходять перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування,  письмового вирішення ситуаційного завдання та відкритої презентації плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

Члени комісії мають право задавати додаткові усні запитання кандидату та отримувати усні відповіді.

Перший етап – перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти. Тестування містить 20 тестових завдань, які формуються із загального переліку питань, що містить 80 питань.Кожне тестове завдання передбачає чотири варіанти відповідей, лише одне з яких є правильним. Тестування проходить письмово не більше 20 хвилин у присутності членів комісії ( не менше двох теритин від її затвердженого складу).

Перед вирішенням тестів обов’язково вказуються прізвище, ім’я та по батькові кандидата. Після підготовки відповідей на аркуші проставляються підпис кандидата, дата вирішення тестових завдань.

Після закінчення часу, відведеного на вирішення тестових завдань проводиться перевірка шляхом оцінювання завдань членами комісії: один бао надається за правильну відповідь;- нуль балів – за неправильну відповідь. Максимальна кількість балів, які може отримати кандидат за підсумками тестування, становить 20. Кандидати, які за результатами тестування набрали 10 і менше балів, не допускаються до вирішення ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Кандидати, які набрали 11 і більше балів, допускаються до вирішення письмового ситуаційного завдання.

Після І етапу здійснюється ознайомлення кандидатів із результатами конкурсного відбору.

Тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти розпочато о 09:06 год. та закінчено о 09:14 год., після чого члени комісії переходять до процедури оцінювання.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Святна Олена Олексіївна., секретар конкурсної комісії, яка зазначила, що членами комісії опрацьовані усі тестові завдання кандидата на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника,  оголосила бали кандидата – 20 балів, отриманих за результатами проходження І етапу конкурсного відбору і поставила питання на голосування щодо затвердження результатів проведення І етапу конкурсного відбору (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти).

 

УХВАЛИЛИ:

 

1.Затвердити результати проведення І етапу конкурсного відбору – 20 балів,  на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

 

 Голосування:    «за» - 6

                            «проти» - 0

                            «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

2.Допустити до II етапу (письмового вирішення ситуаційного завдання) кандидата на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника , який пройшов І етап.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

3.Оголосити кандидату результати тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

По другому питанню порядку денного:

 

СЛУХАЛИ:

 Мариноху О.М.., голову конкурсної комісії, яка зазначила, що другим  етапом є вирішення ситуаційного завдання, яке обирається шляхом жеребкування із визначеного у Положенні переліку. Кандидат розв’язує одне ситуаційне завдання. Відповідь оцінюється шкалою від 0 до 2 балів. Остаточними  балом вирішення ситуаційного завдання є середнє арифметичне значення індивідуальних балів членів конкурсної комісії. Тривалість іспиту – не більше 15 хвилин.

Перед розв’язанням ситуаційного завдання обов’язково вказуються прізвище, ім’я та по батькові кандидата. Після підготовки відповідей на аркуші проставляються підпис кандидата, дата вирішення ситуаційного завдання. Кожен кандидат зачитує вирішення ситуаційного завдання, після чого члени комісії можуть задавати додаткові усні запитання.

   Вирішення ситуаційного завдання розпочато о 9:22 год. та закінчено о  9:35 год., після чого члени комісії переходять до процедури оцінювання.

 

 

ВИСТУПИЛИ:

 

СЛУХАЛИ:

 Святну О.О., секретаря конкурсної комісії, яка зазначила, що членами комісії опрацьовано вирішення ситуаційного завдання кандидата на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника,  оголосила бали кандидата, отриманих за результатами проходження ІІ етапу конкурсного відбору і поставила питання на голосування щодо затвердження результатів проведення ІІ етапу конкурсного відбору (вирішення ситуаційного завдання).

 

УХВАЛИЛИ:

 

1.Затвердити результати проведення ІІ етапу конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника (вирішення ситуаційного завдання) – 1,3 бали.

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

2.Допустити до ІІІ етапу (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти) кандидата на  заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

3.Оголосити кандидату результати вирішення ситуаційного завдання.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

 

По третьому питанню порядку денного:

 

СЛУХАЛИ:  Мариноху О.М., голову конкурсної комісії, яка зазначила, що третій етап – відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти, тривалістю до 10 хвилин. Презентація оцінюється шкалою від 0 до 2 балів. Остаточним  балом за відкриту презентацію плану розвитку закладу загальної середньої освіти є середнє арифметичне значення індивідуальних балів членів конкурсної комісії.

Після закінчення відкритої презентації плану розвитку закладу загальної середньої освіти члени комісії можуть задавати додаткові усні запитання, після чого проводиться оцінювання членами комісії. Після ІІІ етапу здійснюється ознайомлення кандидата із результатами конкурсного відбору.

Презентацію розпочато о 9:43 год. та закінчено о  9:52 год., після чого члени комісії переходять до процедури оцінювання.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Святна О.О., секретар конкурсної комісії, яка зазначила, що членами комісії оцінено презентацію плану розвитку закладу загальної середньої освіти та відповіді на додаткові запитання членів конкурсного відбору кандидата на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника,  оголосила бали кандидата, отриманих за результатами проходження ІІІ етапу конкурсного відбору і поставила питання на голосування щодо затвердження результатів проведення ІІІ етапу конкурсного відбору (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти).

 

УХВАЛИЛИ:

 

1.Затвердити результати проведення ІІІ етапу конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника (відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти) – 1,6 балів.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

2.Оголосити кандидату результати оцінювання  презентації плану розвитку закладу загальної середньої освіти кандидата на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

По  четвертому питанню порядку денного:

 

СЛУХАЛИ:

 Мариноху О.М., голову конкурсної комісії, яка оголосила результати проведення конкурсу. Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника визначено:

БУРСОВУ ТЕТЯНУ ВОЛОДИМИРІВНУ, яка отримала загальну кількість балів 22,9 бали.

Рекомендувати Великорублівській сільській раді чи Відділу освіти, молоді і спорту Великорублівської сільської ради  протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу  укласти з ним строковий трудовий договір (контракт) у письмовій формі  на період до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

 

УХВАЛИЛИ:

 

За результатами конкурсу:

 

1.Визнати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника Бурсову Тетяну Володимирівну.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

        

2. Рекомендувати Великорублівській сільській раді чи Відділу освіти, молоді і спорту Великорублівської сільської ради  протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу  укласти з ним строковий трудовий договір (контракт) у письмовій формі  на період до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

        

 

3.Відділу освіти, молоді і спорту упродовж двох робочих днів забезпечити оприлюднення на офіційному веб сайті  Великорублівської сільської ради Полтавського району Полтавської області результати конкурсу.

 

Голосування:    «за» - 6

                           «проти» - 0

                           «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

        

 

 

 

 

 

Голова комісії                    ___________                    Ольга МАРИНОХА

 

 

Секретар  комісії               ___________                       Олена СВЯТНА

 

 

Члени комісії:                    ____________                   Тетяна ПЕТРАШЕНКО

                                     

                                               ____________                      Лілія ГАВРИШ

                                              

                                               ____________                      Вікторія ГУМЕНЮК

                                      

                                               ____________                     Людмила НОСАР

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь