Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу основного працівника

Дата: 31.10.2023 08:36
Кількість переглядів: 106

 

ПРОТОКОЛ №1

 

засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти   І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника

 

30.10.2023 р.                                                                                                           14.00 год.

 

Місце проведення – Відділ освіти, молоді і спорту Великорублівської сільської ради Полтавського району Полтавської області (38623, Полтавська область, с.Велика Рублівка, вул.Центральна,36)

 

По списку членів конкурсної комісії: 6 чол.

Присутні на засіданні: 6 чол.

Відсутні на засіданні: 0 чол.

 

На засіданні присутні:

 

Голова комісії: Мариноха Ольга Миколаївна –  депутат Великорублівської сільської ради

Секретар комісії: Святна Олена Олексіївна – голова ПК Великорублівського ОЗЗСО Великорублівської сільської ради

 

Члени комісії:

 

Петрашенко                                    депутат Великорублівської сільської ради             

Тетяна Андріївна                             

 

Гуменюк                                                     головний спеціаліст відділу інституційного          Вікторія Олексіївна                       аудиту управління Державної служби якості                  

                                                         освіти  у Полтавській області

 

Гавриш                                                         головний спеціаліст відділу інституційного          Лілія  Анатоліївна                          аудиту управління Державної служби якості                  

                                                         освіти  у Полтавській області

 

Носар                                              голова ПК ЗДО «Струмочок»

Людмила Борисівна                      Великорублівської сільської ради

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Про розгляд заяв кандидатів та поданих ними документів для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

2. Про ухвалення способу голосування.

3. Про допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника та призначення конкурсного відбору.

 

 

  1. По першому питанню порядку денного:

 

СЛУХАЛИ:

Мариноху О.М., голову конкурсної комісії, яка ознайомила членів комісії, що сьогодні 30 жовтня 2023 року проходить засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

Оголошення про проведення конкурсу було розміщене на офіційному сайті Великорублівської сільської ради Полтавського району Полтавської області відповідно до рішення 40 сесії восьмого скликання Великорублівської сільської ради №01-01/ХL-06 від 05 жовтня 2023 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів».

Відповідно до Положення Про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Великорублівської сільської ради та рішення 25 сесії 8-го скликання Великорублівської сільської ради №01-01/XXV-03 від 12 серпня 2022 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» особа, що бажає прийняти участь у конкурсі повинна подати наступні документи:

1) заяву складену особисто і власноруч, про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографію та/або резюме (за вибором конкурсанта);

3) копію паспорта громадянина України;

4) копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною

частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

5) копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж

педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

6) довідку про відсутність судимості видану органами МВС України;

7) довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного

огляду за формою встановленою «Інструкцією про проведення обов'язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів», що затверджена Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 17.01.2002 N 12 ;

8) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

9) заяву про присутність близьких родичів у складі конкурсної комісії.

10) копію державного сертифіката про рівень володіння державною мовою або витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою (Лист МОН від 20.07.2021 № 4.5/2118-21 «Щодо посвідчення про вільне володіння державною мовою»).

За бажанням кандидати можуть подавати інші документи, які підтверджуватимуть  її  професійні та/або моральні якості.

Строк подачі документів тривав з 09.10.2023 року по 28.10.2023 р.

До конкурсної комісії подано документи від двох  кандидатів  - Бурсової Тетяни Володимирівни та Луценка Василя Васильовича.

30 жовтня 2023 року до початку засідання конкурсної комісії один із кандидатів, а саме Луценко Василь Васильович подав заяву про зняття своєї кандидатури з участі  у конкурсі на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради.

 

ВИСТУПИЛИ:

Святна О.О., секретар конкурсної комісії, запропонувала не брати до уваги пакет документів Луценка Василя Васильовича, як кандидата на участь у конкурсному відборі, так як він зазначає у своїй заяві, а розглянути пакет документів Бурсової Тетяни Володимирівни.

Носар Л.Б., член конкурсної комісії, повідомила, що кандидатом у конкурсному відборі  Бурсовою Тетяною Володимирівною подано всі необхідні документи відповідно до Положення Про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Великорублівської сільської ради та рішення 40 сесії восьмого скликання Великорублівської сільської ради №01-01/ХL-06 від 05 жовтня 2023 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів». 

 

ВИРІШИЛИ:

1.Інформацію про розгляд заяв, поданих для участі у конкурсному відборі кандидатами, про відповідність документів, поданих кандидатами, кваліфікаційним вимогам, взяти до відома.

 

Голосування:    «за» - 6

                            «проти» - 0

                             «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

2.По другому питанню порядку денного:

 

СЛУХАЛИ:

Петрашенко Т.А., член конкурсної комісії, яка повідомила, що для прийняття відповідних рішень необхідно визначитися із процедурою голосування. Голосування може бути відкритим або таємним.

 

ВИСТУПИЛИ: 

Гуменюк В.О.., член конкурсної комісії, яка запропонувала приймати рішення шляхом відкритого голосування.

 

Мариноха О.М., голова конкурсної комісії:

Хто за те, щоб голосування проводити відкритим способом, прошу  голосувати.

«За» - 6

«Проти» - 0

«Утримались» -0

Рішення прийнято одноголосно.

 

ВИРІШИЛИ:

1. Голосування проводити відкритим способом.

 

3.По  третьому питанню порядку денного:

 

Про допущення кандидата Бурсової Тетяни Володимирівни до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

СЛУХАЛИ:

Мариноху О.М., голову конкурсної комісії, яка зазначила, що документи, які подала  Бурсова Тетяна Володимирівна для участі у конкурсному відборі, відповідають установленим законодавством вимогам.

 

ВИСТУПИЛИ:

Гавриш Л.А., член конкурсної комісії, яка запропонувала допустити Бурсову Тетяну Володимирівнудо участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника.

Петрашенко Т.А.,член конкурсної комісії, запропонувала провести  ознайомлення кандидата із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування 31.10.2023року та призначити конкурсний відбір 01.11.2023 року на 09:00 год.

 

ВИРІШИЛИ:

1.Допустити Бурсову Тетяну Володимирівну  до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника Милорадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Великорублівської сільської ради до фактичного виходу на роботу  основного працівника. Конкурсний відбір на перевірку знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, вирішення ситуаційного завдання та  презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти призначити  01.11.2023 року та забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті Великорублівської сільської ради  Полтавського району Полтавської області список осіб (кандидатів), яких допущено до участі у конкурсному відборі, а саме:

Бурсову Тетяну Володимирівну.

 

Голосування:    «за» - 6

                            «проти» - 0

                             «утримався» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

                                                      

Голова комісії                     ___________                     Ольга МАРИНОХА

 

 

Секретар  комісії               ___________                      Олена СВЯТНА

 

 

Члени комісії:                    ___________                       Тетяна ПЕТРАШЕНКО

 

                                              ___________                      Лілія ГАВРИШ

                                             

                                              ___________                      Вікторія ГУМЕНЮК

                                      

                                               ____________                     Людмила НОСАР

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь