Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Просимо навести лад на прилеглих територіях!

Дата: 22.08.2023 13:30
Кількість переглядів: 162

Фото без опису Фото без опису

 

Шановні жителі громади!

        Цьогорічна весна та літо з рясними дощами сприяє активному росту трав’яного покрову, чагарників та амброзії, яка є найнебезпечнішим бур'яном в Україні, який завдає величезної шкоди сільському господарству і здоров'ю людини. Працівники  відділів, установ, організацій, комунальних підприємств Виконавчого комітету Великорублівської сільської ради проводять відповідну роботу з обкосу території та узбіч доріг комунальної власності, але давайте пам’ятати, що закон зобов’язує нас спільно дбати про порядок і чистоту в наших селах,  бути просто свідомими громадянами і дбайливими жителями своєї громади.

         Стаття 22 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту» зобов’язує утримувати земельні ділянки та прилеглі території в належному санітарному стані не тільки органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, але й всіх громадян.

        Відповідно до розділу 3 пункту  3.11. «Правил  благоустрою територій населених пунктів Великорублівської сільської територіальної громади», затверджених рішенням 25-ї сесії Великорублівської сільської ради восьмого скликання 12.08.2022 року, підприємства, установи й організації на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, а саме:

  • забезпечення постійного прибирання сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя, снігу з метою утримання об’єктів благоустрою та прилеглих територій у належному санітарному стані (тротуари прибираються вздовж всієї ділянки будинку, домоволодіння (в межах належності) - до бордюрного каменю).

 

Закликаємо усіх керівників установ, підприємств та організацій, власників та орендарів магазинів, інших нежитлових приміщень, жителів багатоквартирних будинків та приватного сектору навести лад на своїх прилеглих територіях!

 Будьмо господарями у нашому спільному домі!

 

З повагою Виконавчий комітет Великорублівської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь