Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Національна платформа продовольчої безпеки

Дата: 27.07.2022 11:21
Кількість переглядів: 297

У березні 2022 року для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами і товарами першої необхідності мешканців громад, учасників ЗСУ та тероборони на базі Держпродспоживслужби було створено Національну платформу продовольчої безпеки.

За чотири місяці роботи платформою вже користуються понад 5 тис. 115 користувачів. Серед них: військові адміністрації,  агропідприємства, торговельні мережі, органи місцевого самоврядування, продовольчі та логістичні компанії, елеватори, сільгоспвиробники. Всі вони у режимі реального часу можуть обмінюватися інформацією про потреби у продовольчих (непродовольчих) товарах та наявні пропозиції, а також укладати угоди онлайн.

За допомогою Національної платформи продовольчої безпеки між учасниками відбувається обмін інформацією щодо наявних пропозицій та потреб у гуманітарних вантажах, продуктах харчування, інших необхідних товарах, є можливість контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів. Серед опублікованих на платформі потреб найбільш затребуваними категоріями товарів є борошно, гречана крупа, сіль, цукор, яйця, олія соняшникова, овочі, бензин, а серед послуг – послуги з перевезення. Серед пропозицій переважають м’ясо, заморожені напівфабрикати, ковбасні вироби, консерви м’ясні, крупи, мед та послуги з перевезення.

Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною.

На головній сторінці Національної платформи продовольчої безпеки можливо завантажити та ознайомитись з інструкцією з використання платформи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь