Великорублівська громада
Полтавська область, Полтавський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати опитування роботодавців 2021 року

Дата: 19.01.2022 14:22
Кількість переглядів: 1145

Результати опитування роботодавців 2021 року

Система візуалізації даних відображає результати опитування роботодавців, здійсненого в рамках програми EU4Skills за підтримки Державної служби зайнятості України. Опитування відбулося впродовж травня-серпня 2021 року у 10 регіонах України,в т.ч  в Полтавській області.

Механізм побудови вибірки дозволяє з достатньою надійністю екстраполювати отримані дані на загальну професійну структуру загалом в межах досліджуваних регіонів. Достовірність результатів буде нижчою, якщо застосовувати окремі фільтри для більш глибокого аналізу (наприклад, за групами КВЕД, розмірами підприємств, підрозділами та класами професій).

 

 

Важлива інформація для роботодавців!

8 січня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі» від 10.09.2021 № 1750-ІХ (далі — Закон № 1750), який визначає, що таке «дискримінаційна реклама», «дискримінаційна реклама за ознакою статі» та посилює відповідальність за порушення законодавства про рекламу. У рекламі заборонено вміщувати твердження та/або зображення, дискримінаційні за ознаками походження людини, її соціального і майнового стану, расової та національної належності, статі, освіти, політичних поглядів, ставлення до релігії, за мовними ознаками, родом і характером занять, місцем проживання, а також ті, що дискредитують товари інших осіб. Відповідно до Закону № 1750 зазнала змін частина 3 статті 24-1 Закону про рекламу, яка унормовує відповідальність роботодавця за дискримінацію в оголошенні про вакансію. У разі порушення рекламодавець сплатить до держбюджету штраф у 10-кратному розмірі мінімальної зарплати, встановленої законом на момент вчинення порушення у встановленому Кабінетом Міністрів України порядку. За більш детальною інформацією звертайтеся до найближчого до вас центру зайнятості або за тел. на ел. адресу офіційний сайт https://www.dcz.gov.ua/;https://pol.dcz.gov.ua/ facebook@dcz.gov.ua; facebook.com/PoltavaOCZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи зрозумілий для Вас у користуванні сайт громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь